Het versterken van Topical Authority met geavanceerde strategieën | + Case Study

In de wereld van zoekmachine-optimalisatie draait sinds een paar jaar alles om het versterken van Topical Authority.

Dit is de mate waarin uw website wordt beschouwd als een autoriteit op een specifiek onderwerp.

Hoe hoger uw Topical Authority, hoe groter de kans dat u hoog in de zoekresultaten terechtkomt en hoe meer verkeer u naar uw website kunt trekken.

Om uw Topical Authority te versterken, zijn er verschillende geavanceerde strategieën beschikbaar, waaronder contentmarketing, data-analyse en optimalisatie-technieken.

In dit blog zullen we uitleggen hoe u deze strategieën effectief kunt gebruiken om uw Topical Authority te vergroten en uw website naar het volgende niveau te tillen.

Het versterken van Topical Authority met geavanceerde strategieën | + Case Study

Het belang van Topical Authority in het digitale landschap

Topical authority is essentieel voor het succes van uw website in het huidige digitale landschap. Het betekent dat uw website een autoriteit wordt op specifieke onderwerpen, en daardoor meer verkeer trekt, beter scoort in zoekmachines en meer conversies genereert.

Uit onderzoek blijkt dat websites met een hoge Topical Authority score significant beter presteren dan websites zonder. Het is daarom belangrijk om een geavanceerde strategie voor Topical Authority te implementeren en uw content te optimaliseren voor zoekmachines.

Dit omvat het optimaliseren van uw on-page SEO, conversie-optimalisatie en gebruikerservaring, technische SEO en website-structuur. Het combineren van deze strategieën zal uw Topical Authority vergroten en uw succes maximaliseren.

In deze blog zullen we de belangrijkste strategieën voor Topical Authority bespreken en tips geven voor succesvolle implementatie. Neem contact met ons op voor hulp bij het verbeteren van uw Topical Authority. 

Contentmarketing voor Topical Authority

Contentmarketing is een van de belangrijkste strategieën voor het versterken van Topical Authority. Door waardevolle en relevante content te creëren, kunnen websites hun expertise aantonen en het vertrouwen van hun publiek winnen.

Het is belangrijk om inhoud te produceren die aansluit bij de interesses van de doelgroep en die voldoet aan hun informatiebehoeften. Het promoten van deze content is ook cruciaal om zichtbaarheid te genereren en zo het aantal links en sociale shares te vergroten.

Het hergebruiken van content en het regelmatig bijwerken van bestaande content is ook een slimme strategie om uw Topical Authority te versterken.

Door het analyseren van zoekwoordonderzoek en content gap-analyses, evenals de prestaties van concurrenten en brancheleiders, kan contentmarketing worden geoptimaliseerd om het maximale effect te bereiken.

Het creëren van waardevolle en relevante content

Het creëren van waardevolle en relevante content is cruciaal voor het opbouwen van Topical Authority. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw content aansluit bij de behoeften van uw doelgroep en hen helpt bij het oplossen van hun problemen?

Hier zijn 5 tips:

 1. Begrijp uw doelgroep: onderzoek hun uitdagingen, interesses en informatiebehoeften om beter te begrijpen wat ze zoeken en waar ze naar op zoek zijn.
 2. Maak gebruik van visuele elementen: Visuele content trekt de aandacht en kan de boodschap duidelijker maken.
 3. Schrijf voor mensen, niet voor zoekmachines: Makkelijk leesbare en boeiende content is aantrekkelijk voor het publiek en zorgt voor meer betrokkenheid.
 4. Bied nuttige informatie: Beantwoord de vragen van uw doelgroep en bied oplossingen voor problemen waar ze mee te maken hebben.
 5. Houd de content up-to-date: Trends en ontwikkelingen veranderen voortdurend. Het regelmatig updaten van content helpt ervoor te zorgen dat het relevant blijft en dat uw Topical Authority wordt versterkt.

Succesverhalen:

Topical Authority Case Study

In onze Topical Authority Case Study kunnen we om voor de hand liggende redenen de niche en domein niet onthullen.

Toch zullen we het hele proces uitleggen van hoe we de website rangschikten door meer artikelen te bouwen die relevant zijn voor de niche.

Topical authority wordt opgebouwd door te bewijzen dat je site, pagina of bedrijf relevante expertise heeft en vertrouwd kan worden.

Het is een cruciale stap voor SEO, want zonder autoriteit zal je site het vertrouwen van Google niet opbouwen en zul je waarschijnlijk moeite hebben om goed te scoren op de SERP.

Onze klanten worstelden om hun Topical Authority te verbeteren en wisten niet hoe ze lacunes in hun content moesten vinden. Na onze hulp te hebben ingeschakeld, zagen ze een toename in hun positionering in de Google SERP en hun organisch verkeer.


CTA-Marketing-Teksten


SEO Best Practices

Hier zijn de beste SEO-praktijken om de semantische SEO-Topical Authority van je website te verbeteren.

Marketing-Teksten inschakelen

Een geweldige manier om bestaande lacunes in je content te vinden, is door een kwalitatieve Marketing-Teksten SEO audit aan te vragen.

De Marketing-Teksten doet al het werk voor je met behulp van expertmethoden om te vinden wat je site nodig heeft of mist om op de eerste pagina van de Google SERP voor je niche te ranken.

Marketing-Teksten helpt u bij de volgende SEO-strategieën:

 • Keyword Research.
 • Keyword Clustering.
 • Silo Structuur in kaart gebracht.

Onze klant nam ons deskundig advies over en liet door ons een silo structuur aanleggen. Wij ontdekten verschillende lacunes in hun content, die, toen ze werden opgevuld, hielpen om hun Topical Authority te vergroten en meer organisch verkeer te genereren.

Nadat we de lacunes in hun domein hadden gevonden, werkten we aan het creëren van relevante, gerichte en plagiaatvrije content, wat hen hielp om Google te waarschuwen dat ze nu autoriteit hadden in hun specifieke niche.

Met betaalbare kosten voor het behalen van Topical Authority, kunt u  je Searcharoo inhuren als je serieus bent over het verbeteren van je Topical Authority; onze klant deed het, en ze hebben nooit meer achterom gekeken.

Content Clustering

Content clustering is erg belangrijk, omdat het domeinniveau lacunes zal benadrukken.

Je moet elk stuk content dat je van plan bent te maken in kaart brengen en ervoor zorgen dat elke pagina wordt geschreven volgens de hoogste normen.

Er zijn veel content cluster tools beschikbaar, zoals SEO testing, die je zullen laten zien welke content je moet opnemen om Topical Authority te bereiken.

Zodra je je onderwerpen of titels hebt, moet je trefwoordonderzoek uitvoeren om content kannibalisatie te voorkomen.

Ons team van professionals heeft onze case study klant geholpen om ontbrekende content te lokaliseren en te groeperen die onder hun gekozen onderwerp viel. We ontdekten lacunes in hun content die hun concurrenten hadden behandeld en creëerden perfect geoptimaliseerde content om te voldoen aan de zoekintentie van hun lezers.

Na het toevoegen van de ontbrekende artikelen aan de site van onze klant, zagen ze hun pagina’s omhoog springen op de SERP en behaalden ze topposities op de eerste pagina.

Het versterken van Topical Authority met geavanceerde strategieën | + Case Study

Nieuwe geoptimaliseerde content maken

Contentcreatie is misschien wel de belangrijkste rankingfactor, omdat je een webpagina niet kunt rangschikken met irrelevante content en geweldige backlinks. Maar je kunt wel een geoptimaliseerde pagina met content rangschikken zonder backlinks.

De belangrijkste kenmerken van kwaliteitscontent zijn de volgende:

 • Kijk voor hiaten in de onderwerp clustes en vul ze aan
 • Ga steeds specifieker in op de onderwerpen, dek alle mogelijke vragen
 • Bondige, op zichzelf staande content om eventuele featured snippets mee te pakken.

De systemen en processen voor het bestellen van je content zijn essentieel voor een succesvolle website.

Het is belangrijk om unieke, plagiaatvrije content te hebben die beter is dan de top 10 ranking sites.

Wij zijn experts in het creëren van hoogwaardige, geoptimaliseerde content voor onze klanten. Onze case study (klant) had verschillende artikelen nodig die geschreven moesten worden om hun Topical Authority te verbeteren, en onze content voldeed aan hun verwachtingen en meer.

Toen de nieuw geschreven content werd gecrawld en gerangschikt, begonnen de artikelen de SERPs te beklimmen en het organisch verkeer naar hun hele site te verhogen.

Content uitbreiding voor bestaande artikelen

Content uitbreiding is de analyse van content om ontbrekende pagina’s, koppen en zinnen te vinden en die lacunes op te vullen om complete content te creëren.

Editors moeten content uitbreiding strategieën uitvoeren. Het niet doen hiervan zal alleen resulteren in onvolledige content en onbeantwoorde vragen. Onvolledige content zal ertoe leiden dat je klanten ergens anders antwoorden zoeken.

Er zijn drie hoofdtypen content uitbreidingsstrategieën:

 • Domein niveau gap-analyse – Controleren welke pagina’s je domein mist.
 • Pagina niveau gap-analyse – Controleren welke koppen je pagina mist.
 • Kop niveau gap-analyse – Controleren welke zinnen je koptekstsectie mist.

Als je echt een expert bent in jouw branche, moet je site alles weten over jouw niche.

Je moet een content routekaart maken die alle artikelen plant die je zult behandelen; je kunt tools zoals SEMRush en Ahrefs gebruiken om trefwoorden en koppen te vinden.


CTA-Marketing-Teksten


 

Als onderdeel van onze service hebben we progressieve optimalisatie uitgevoerd op bestaande sites om de kwaliteit van bestaande artikelen te verbeteren. Via dit proces zag onze klant oude, laag scorende pagina’s verschijnen op de eerste pagina van de Google-zoekmachine resultatenpagina.

Interne Silo Structuur

Onze case studies hebben uitgewezen dat de meeste pagina’s maximaal 15 interne links hebben; dit wil niet zeggen dat je er maar 15 voor je pagina moet hebben, maar je moet je due diligence doen om het beste aantal voor jouw niche te vinden.

Je moet de volgende factoren controleren voordat je je totale interne linktelling bevestigt:

 • De standaard van jouw branche – dit kun je controleren via concurrentieanalyse.
 • Het aantal genoemde onderwerpen op jouw pagina.
 • Het aantal contexten voor de genoemde onderwerpen.
 • Overweeg maximaal één interne link per kop.
 • De details van jouw content.

Een gedetailleerde paginastructuur is cruciaal voor het opbouwen van Topical Authority, omdat het Google doorverwijst naar andere relevante en gerelateerde pagina’s op jouw site.

Toen onze klant voor het eerst contact met ons opnam, was hun silostructuur niet aanwezig, waardoor het voor Google moeilijk was om hun site effectief te crawlen. Hierdoor hadden ze moeite om zelfs fatsoenlijke kwaliteitspagina’s te rangschikken.

We verbeterden hun interne linkstructuur en voegden relevante interne links toe aan elke pagina op hun site. Binnen een paar maanden hadden ze een grote toename gezien in pagina’s die Google had gecrawld, en hun positie op de SERP als geheel was gestegen.

Dankzij ons werk ervaren ze nu hoge niveaus van verkeer, verhoogde verkopen, hogere posities op de SERPs en grotere Topical Authority.

Snelle tips voor het behalen van Topical Authority

Hier zijn enkele snelle tips die ons hebben geholpen om onze case study van bijna nul verkeer naar duizenden elke dag te brengen:

 • Blijf op de hoogte van de huidige gebeurtenissen in jouw branche.
 • Identificeer nieuwe trends en pas ze toe op jouw pagina’s.
 • Gebruik SERP-analyse en content clustering om het onderwerp in zijn geheel te behandelen.
 • Zoek naar unieke content die ontbreekt op de SERP, op voorwaarde dat deze relevant is.
 • Bouw een solide silostructuur en link naar andere vertrouwde bronnen, wat aantoont dat je onderzoek hebt gedaan.
 • Ga terug naar oude content en optimaliseer deze progressief om bij te blijven met nieuwe veranderingen.

We zullen al onze klanten helpen om onze toptips te volgen en zullen samenwerken met andere SEO-experts, zoals Searcharoo, om een sterke Topical Authoritysstrategie op te bouwen.

Volg onze tips voor Topical Authority en je zou dezelfde geweldige groei kunnen ervaren als onze klant.

Kosten van Ranking Met Topical Authority

De kosten voor onze Topical Authority Case Study waren € 19,000.

De kosten van € 19,000 omvatten:

 • Marketing-Teksten SEO TA Audit kost € 200
 • 160 nieuwe artikelen kosten € 16,000
 • Redacteur om te uploaden kost € 1800
 • Grafisch ontwerper om afbeeldingen te maken kost € 1,000

€ 19,000 lijkt misschien veel; onze klant in de case study zag echter een toename van het verkeer en de verkopen die meer dan de kosten dekten. Het is een verstandige investering als je serieus bent over het laten groeien van je bedrijf en website.

Google heeft de keyword trukendoos dichtgeklapt

De tijd dat je slechts één artikel over een onderwerp kon schrijven en hoog kon scoren voor die term, is voorbij.

Je moet het onderwerp volledig behandelen om enige kans te maken om te scoren in concurrerende markten.

Als je onderwerpen hebt waarvoor je nog geen content hebt, heb je twee keuzes:

 • Vraag Marketing-Teksten om alle ontbrekende artikelen te vinden en laat ze schrijven en uploaden
 • Verwijder de artikelen met een content snoei-strategie door het dode gewicht te verwijderen

In alle succesvolle zoekmachineoptimalisatie casestudies maken SEO-specialisten gebruik van Topical Authority strategieën om alle semantiek van een bepaald onderwerp te behandelen.

De succesvolle rank and rent casestudy is een uitstekend voorbeeld van het gebruik van semantische SEO-technieken om het aantal trefwoorden waarvoor het domein scoort op een bepaald onderwerp te vergroten.


CTA-Marketing-Teksten


Andere succesvolle SEO-casestudies

Zoekmachineoptimalisatie specialisten moeten altijd op de hoogte blijven van de nieuwste SEO-tips en -trucs.

Hier zijn enkele succesvolle SEO-casestudies die je mogelijk interessant vindt:

 • De content snoei casestudy uit 2023 toont aan hoe deze site met 112% groeide door content te verwijderen
 • De Topical Authority casestudy toont aan hoe het volledig behandelen van een onderwerp de ranking verbetert
 • De linkbuilding casestudy toont aan hoe bepaalde soorten backlinks je verkeer enorm kunnen laten groeien
 • De negatieve SEO casestudy toont aan hoe je kunt herstellen van negatieve SEO-aanvallen
 • De SurferSEO casestudy toont aan hoe het toevoegen van onderwerpen aan content de ranking kan verhogen
 • De verouderde domein casestudy belicht een manier om de sandbox te omzeilen
 • De YouTube SEO casestudy toont aan hoe je video’s online kunt rangschikken
 • De affiliate SEO casestudy toont de beste SEO-praktijken om bestaande rankings te verbeteren
 • De lokale SEO casestudy toont de beste zoekmachineoptimalisatie hacks om GMB’s en lokale sites te rangschikken
 • De semantische SEO casestudy toont aan hoe deep learning en machine learning semantische SEO populairder zullen maken

De beste SEO-casestudies proberen alles uit te leggen om gebruikers te helpen succesvolle resultaten te bereiken in mei 2023.

Topical Authority is het nieuwe trefwoordonderzoek

Topical Authority kan worden omschreven als “diepte van expertise.” Het wordt bereikt door consistent originele, hoogwaardige en uitgebreide content te schrijven die het onderwerp dekt.

Wanneer we het hebben over “autoriteit” in SEO-termen, gaan de gedachten van de meeste marketeers meteen naar linkbuilding. Backlinks zijn historisch gezien de belangrijkste factor in het opbouwen van domeinautoriteit, maar na verloop van tijd is dit minder effectief geworden. Een betere en meer organische manier om de autoriteit van je site op te bouwen, vereist geen linkbuilding of het gebruik van black-hat technieken.

Het opbouwen van Topical Authority is bewezen effectief in het verbeteren van de ranking voor bestaande zoekwoorden. Het is ook een geweldige manier om het aantal zoekwoorden waarvoor een site scoort uit te breiden. Het beste deel? Het bereiken van Topical Authority met content ligt volledig binnen je controle.

In dit bericht gaan we dieper in op alles wat je moet weten over Topical Authority. We zullen kijken naar wat het betekent voor contentmakers, waarom het belangrijk is en hoe je het kunt bereiken. Eerst zullen we kijken hoe zoekmachines sites met Topical Authority identificeren. Daarna zullen we ingaan op de details van het Hummingbird-algoritme dat dit alles mogelijk maakt.

Impact van Hummingbird op het zoeklandschap

Google’s Hummingbird-algoritme, geïmplementeerd in 2013, plaatste Topical Authority op de voorgrond van SEO. Nu kon de zoekmachine natuurlijke taal evalueren en de betekenis van gerelateerde termen analyseren. In plaats van sites te rangschikken op basis van inkomende links en zoekwoorden, kon Google nu content rangschikken op basis van relevantie voor een zoekopdracht.

Vóór Hummingbird waren de algoritmen van de zoekmachine voornamelijk gebaseerd op zoekwoorden. Het aantal inkomende links met deze zoekwoorden als ankertekst speelde een cruciale rol. Andere gewogen factoren waren onder andere de locatie van zoekwoorden (bijv. zoekwoorden in titels, eerste alinea en tussenkopjes), de kwaliteit van inkomende links, het aantal sociale-mediashares en de snelheid van de site.

Black Hat SEO Technieken de Kop in Gedrukt

Een formule die deze kunstmatige factoren woog en scoorde, was de beste benadering voor Google. Ze waren niet erg goed in het begrijpen van content op een semantisch niveau vóór Hummingbird. Het probleem met de algoritmen van Google is dat ze gemanipuleerd konden worden. Om deze kwetsbaarheden te benutten, gebruikten sommigen black-hat SEO-tactieken, zoals het kopen van links, het volproppen van zoekwoorden en cloaking.

Voor contentmakers vormde SEO een extra uitdaging. Het vergroten van het websiteverkeer ging niet alleen over het schrijven van kwaliteitscontent. Het vereiste nu ook talloze uren besteden aan verschillende SEO-technieken om content op te laten vallen.

Google besefte dat er een betere aanpak was. Ze ontwikkelden – en blijven hameren op – een nieuwe manier om contentkwaliteit en Topical relevantie te evalueren. De eerste hints van deze nieuwe methodologie waren verwerkt in Hummingbird. Die update wordt geschat op bijna 90 procent van de zoekopdrachten (volgens Matt Cutts, Google’s zoekgoeroe).

Wat we weten over Hummingbird

Uit hun octrooiaanvragen blijkt dat een belangrijk doel voor Google Search is om de intentie van de gebruiker volledig te begrijpen. Dit is erg uitdagend, vooral omdat steeds meer zoekopdrachten via gesproken taal op mobiele apparaten worden uitgevoerd. Zoekopdrachten zijn niet alleen maar zoekwoorden, maar zijn vaak gesprekszinnen en vragen.

Zodra de bedoeling van de zoeker is vastgesteld, is het aanbieden van tijdige, relevante en nauwkeurige content de tweede helft van de vergelijking. Dit goed doen, vereist semantische analyse. Dat is het extraheren van betekenis en relatie tussen woorden, zinnen en andere betekenaars. Als voorbeeld: als je “wat moet ik mijn 3 maanden oude Rottweiler voeren” googelt, kan het algoritme bepalen dat je op zoek bent naar advies over “puppyvoer.”

Om dit beter te kunnen begrijpen, heeft Google een Kennisgrafiek gebouwd om de verbanden tussen gerelateerde termen te verbinden. Het kan nu bepalen hoe deze gerelateerde termen betekenis en intentie aangeven. Synoniemen zijn hier slechts een onderdeel van. Google heeft in feite al jaren synoniemen als een belangrijk onderdeel van de vergelijking opgenomen. Maar met Hummingbird introduceerde Google extra elementen, zoals vervangende termen en co-occurrence.

Om het effect aan te tonen, voerden Web Behaviour Specialists een test uit. Zo werden de woorden “rice dish” en “rice recipe” vergeleken voor en na Hummingbird. De resultaten, zoals hieronder geïllustreerd, laten zien dat de vergelijkbare resultaten sprongen van twee uit 10 naar zeven uit 10 van de topresultaten. Met andere woorden, aangezien “rijst schotel” en “rijst recept” vergelijkbare termen zijn, zouden ze waarschijnlijk dezelfde resultaten moeten delen. Voorheen deden ze dat niet. Nu wel:

Links zie je de zoekresultaten voor elke zoekopdracht, waar slechts 20 procent overlap is. Rechts merk je op dat de resultaten 70 procent vergelijkbaar zijn. Dit suggereert dat het algoritme een beter begrip heeft gekregen van wat gebruikers zochten bij het zoeken naar synonieme zoekopdrachten zoals “rijst schotel” en “rijst recept”.

Voor een mens is het niet moeilijk om goed geschreven, informatieve en interessante content te identificeren. Maar hoe bepaalt een algoritme dit?

Er wordt verondersteld dat Hummingbird een vorm van topic modellering gebruikt om semantische betekenis af te leiden uit zoekopdrachten. Het algoritme geeft dus geen gewicht aan zoekwoorden en inkomende links, maar eerder aan de Topical relevantie van individuele pagina’s en de site als geheel.


CTA-Marketing-Teksten


Topical Authority is de nieuwe drijvende kracht achter zoekwoorden ranking

Naarmate Google slimmer wordt in semantiek, zal de relevantie van links waarschijnlijk in de loop van de tijd afnemen. We vermoeden dat links waarschijnlijk nooit zullen verdwijnen. Inkomende links zijn signalen van relevantie en autoriteit. Maar in de toekomst zal er extra nadruk worden gelegd op Topical Authority.

Topical Authority staat gelijk aan diepte. Marketing is bijvoorbeeld een breed onderwerp met veel relevante subonderwerpen, zoals SEO, bloggen en leadgeneratie. Elk van die onderwerpen heeft andere relevante onderwerpen. Dus als je een pagina maakt over bloggen, moet je ook contentcreatie, CMS en SEO onder andere onderwerpen noemen. Aangezien ‘marketing’ zo’n breed onderwerp is, is de lijst met relevante onderwerpen enorm.

Organisaties die in de toekomst een onderwerp met de meeste diepgang behandelen, zullen het toekomstige verkeer voor gerelateerde zoekopdrachten bezitten. Bekijk dit interview dat onze mede-oprichter, Jeff Coyle, gaf over het belang van Topical Authority.

Zoals John Mu, Google Webmaster Trends Analyst, zegt: je moet geweldig zijn. Maar wat betekent dat in termen van contentcreatie? Hoe kunnen we zeker weten hoe content op dat niveau werkt?

Als Topical Authority wordt gedefinieerd als de “diepte van expertise” van een website, hoe weet je dan waar je content staat? Hoe weet je welke onderwerpen je vandaag de dag mist? Daar kan Marketing-Teksten bij helpen.

Optimaliseren voor Topical Authority met Marketing-Teksten

Marketing-Teksten heeft de toonaangevende software-oplossing om je te helpen een Topical Authority strategie te plannen en uit te voeren. Onze kennis en ervaring kunnen je helpen om elke keer topprestaties te leveren met Content Briefs gebaseerd op gegevens van pagina’s die al scoren – plus deskundige inzichten.

Marketing-Teksten: Analyse en Optimalisatie van Content

Gegeven een groep zoekwoorden waar je voor wilt ranken, analyseert Marketing-Teksten de hoogst scorende content om de gerelateerde zoekwoorden (oftewel onderwerpen) te identificeren die je in je content moet hebben. Onze systemen en methoden voor semantische zoekwoordanalyse analyseren ook de content op je site om gebieden te onthullen waar je dekking mist en in welke mate.

Marketing-Teksten stelt je in staat om je hiaten te identificeren en onderwerpen te prioriteren. Het stelt je ook in staat om gedetailleerde content briefs te maken. Dit zijn blauwdrukken die je schrijvers kunnen gebruiken om topisch uitgebreide content te maken.

Onderzoek en Concurrentieanalyse

Onze onderzoeksapplicatie helpt bij het maken van best-in-class content, waardoor het de meest uitgebreide pagina op het web wordt voor dat focusthema. Dat komt omdat onze topic-modellering duizenden pagina’s analyseert in plaats van de top 20 of 30, wat de benadering is die onze concurrenten nemen. Die extra inspanning resulteert in een topical model dat veel robuuster is dan al het andere op de markt.

Hier hebben we ‘mobile device management’ ingevoerd in Research om te zien hoe we een nieuwe diepgaande pagina over dat onderwerp kunnen maken.

Gerelateerde Onderwerpen en Varianten

Varianten kunnen op een paar manieren worden gebruikt, om je schrijven te verbeteren door meer variatie aan de gebruikte termen toe te voegen en als mogelijke onderwerpen voor een topical cluster. Terwijl bedrijfsgegevens en mobiele apps deel kunnen uitmaken van een cluster rond het onderwerp ‘mobile device management’, kun je ook een topical cluster maken rond ‘bedrijfsgegevens‘. Onderwerpen om content rond het cluster ‘bedrijfsgegevens’ te creëren, zijn onder andere ‘bedrijfsgegevensbeveiliging‘, ‘bedrijfsgegevenslekken‘ en ‘bedrijfsgegevensanalyse’.

Content Hiaten Identificeren

Met Marketing-Teksten is het eenvoudig om content hiaten te identificeren. Content hiaten kunnen ook worden geïdentificeerd met behulp van een heatmap.

Het gebruik van Marketing-Teksten voor Topical optimalisatie is een proces dat ervoor zorgt dat je de meest gezaghebbende en relevante content maakt. Ons team kan je trainen om het meeste uit dit proces te halen, of we kunnen de blauwdrukken voor je maken als een dienst. Hoe dan ook, het is een effectieve stap die waardevolle resultaten heeft opgeleverd voor onze klanten.

Topical Authority op je Site Opbouwen

We hebben zojuist besproken hoe je je individuele berichten kunt optimaliseren voor onderwerp begrip, maar je wilt ervoor zorgen dat je hele domein Topical Authority heeft. Om dit te bereiken, moet je twee dingen doen: organiseer je topic-geoptimaliseerde content in clusters en beantwoord gebruikersintentie op al je pagina’s.

Als je content uitgebreid, goed georganiseerd is en rechtstreeks ingaat op de vragen van je publiek, kun je niet verliezen. Hier is hoe je het doet.


CTA-Marketing-Teksten


Topical Clusters

We adviseren onze klanten om hun content op een logische manier te structureren voor zowel mensen als zoekmachines. Dit houdt in dat je je focusonderwerpen identificeert, voor elk een pillar pagina maakt en vervolgens ondersteunende content schrijft voor die pillar pagina’s. Dit wordt topical clustering genoemd en het is een intuïtieve, beproefde manier om je content voor SEO te organiseren.

Stap 1: Bepaal je Focusonderwerpen. Het aantal focusonderwerpen is volledig afhankelijk van je bedrijf. Over het algemeen wil je een pillar pagina hebben voor elk type product of dienst dat je aanbiedt. Je focusonderwerpen moeten breed genoeg zijn om subcategorieën te hebben; een pagina Vrouwenaccessoires kan bijvoorbeeld hoeden, handschoenen, sieraden en tassen als subonderwerpen hebben. Het moet specifiek genoeg zijn zodat een zoeker die op je pagina terechtkomt, deze relevant vindt.

Stap 2: Maak Pillar content. Als je Marketing-Teksten gebruikt, kun je eenvoudig een contentbrief maken voor je pillar pagina’s. Voer je focusthema uit via de Research-applicatie en gebruik de gegeven metrics en aanbevelingen.

Als je Marketing-Teksten niet gebruikt, is dit wat je moet doen:

 • Lees de hoogst scorende pagina’s voor je belangrijkste zoekterm.
 • Noteer elk gerelateerd onderwerp dat in deze pagina’s wordt genoemd.
 • Brainstorm om te bepalen welke onderwerpen niet worden besproken door de concurrentie.
 • Neem de juiste onderwerpen op in je outline.

Stap 3: Schrijf Ondersteunende Content.

Gebruik het Marketing-Teksten topic-model van je focusthema als leidraad. In plaats van in het algemeen over tassen te schrijven, wordt specifieker. Behandel het type tassen dat je verkoopt, de materialen waarvan ze zijn gemaakt en de afmetingen. Bovendien moet elke ondersteunende pagina inspelen op de gebruikersintentie. In tegenstelling tot pillar content, die de breedte van je site bepaalt, zijn ondersteunende pagina’s waar je contentdiepte kunt verkrijgen en in detail kunt treden. Voor degenen die standaard trefwoordonderzoek gebruiken, zul je merken dat dit de pagina’s zijn waar je long-tail zoekwoorden target.

Stap 4: Gebruik Interne Links.

Vraag Marketing-Teksten om de beste interne linkmogelijkheden te vinden, samen met geschikte ankertekst. Elke pillar pagina moet worden behandeld als een knooppunt voor dat onderwerp. Gebruik interne links om het te verbinden met elk stuk ondersteunende content. Bijvoorbeeld, met het voorbeeld van vrouwenaccessoires, zouden al je pagina’s over tassen, sieraden, hoeden, enz. moeten linken naar je pillar pagina over vrouwenaccessoires.

Gebruikersintentie Aanspreken

Zoekintentie is een belangrijk aspect dat we benadrukken bij onze gebruikers, en ook SEO-experts hebben het erover. Moz noemt het “zoekers-taak-invulling”, wat een manier is om te vragen of je content het uiteindelijke doel van de gebruiker dient. Met andere woorden, gebruikersintentie.

Search Intent Breakdown

Google weet wanneer een zoeker het antwoord vindt waarnaar ze op zoek zijn, en het algoritme zal pagina’s bevorderen die het zoeken van een gebruiker beëindigen. Als ze bijvoorbeeld zoeken naar “leren damestassen”, naar je site gaan en niet terugkeren, krijg je rankingcredibiliteit. Als ze wel terugkeren, kan je pagina hetzelfde blijven of dalen in ranking.

Om deze reden is het essentieel dat je content alle vragen beantwoordt die je publiek mogelijk stelt. De meest voorkomende vragen moeten hun eigen pagina’s krijgen. Andere kunnen worden gegroepeerd in FAQ- of ondersteuningspagina’s. Je kunt nadenken over wat je gebruikers zouden kunnen vragen. Je kunt ook zoeken naar gegevens om de meest voorkomende vragen te vinden die gerelateerd zijn aan je focusthema. Idealiter zou je beide moeten doen om ervoor te zorgen dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft.

Marketing-Teksten toont de zoekintentie van de bovenste vermeldingen op de zoekresultatenpagina van Google, samen met de mate van intentiebreuk, waar deze bestaat. Intentiebreuk komt vaak voor en treedt op wanneer Google probeert om veel verschillende intenties tevreden te stellen voor dezelfde zoekterm.

Het promoten van uw content voor meer zichtbaarheid

Als u wilt dat uw content gezien wordt, moet u het promoten. Dat betekent niet alleen het delen van uw inhoud op social media of het versturen van een e-mail nieuwsbrief.

Hier zijn 5 geavanceerde manieren om uw content te promoten en meer zichtbaarheid te krijgen:

 1. Influencer marketing: Werk samen met influencers om uw inhoud te delen bij hun volgers. Kies influencers in uw branche die een groot bereik hebben en wiens publiek aansluit bij uw doelgroep.
 2. Content distributienetwerken: Gebruik content distributienetwerken om uw inhoud op te nemen op zoveel mogelijk websites. Dit kan u helpen uw bereik te vergroten en meer verkeer naar uw site te genereren.
 3. Betaalde promotie: Gebruik betaalde promotie op social media of zoekmachines om uw inhoud te promoten bij uw doelgroep. Zorg ervoor dat u het juiste publiek bereikt en maak gebruik van targeting opties voor maximale impact.
 4. Gast bloggen: Schrijf artikelen als gast voor andere websites in uw branche. Dit kan uw bereik vergroten en u helpen om nieuwe bezoekers naar uw site te laten komen.
 5. Online community’s: Word lid van online gemeenschappen en draag bij aan de discussies. Stel uw inhoud voor aan de community en deel uw expertise om uw naamsbekendheid te vergroten en uw autoriteit in uw branche te onderstrepen.

Door deze geavanceerde promotiestrategieën te gebruiken, kunt u uw bereik vergroten en meer verkeer naar uw site genereren. Gebruik deze tips om meer zichtbaarheid te krijgen voor uw inhoud en uw Topical Authority te versterken.

Content repurposing en update-strategieën

Content repurposing en update-strategieën zijn effectieve manieren om uw Topical Authority te verbeteren. Door oude content te hergebruiken in nieuwe formats en deze te updaten met de laatste informatie kunt u uw inhoud fris en relevant houden.

Volgens onderzoek kan content repurposing u meer verkeer opleveren dan het creëren van nieuwe inhoud. Het kan ook helpen om uw website beter te optimaliseren voor zoekmachines en uw publiek te bedienen met content in verschillende formats, zoals video’s, infographics en podcasts.

Het updaten van oude content is net zo belangrijk.

Door regelmatig updates uit te voeren op bestaande inhoud kunt u ervoor zorgen dat uw website altijd up-to-date is en de meest relevante informatie biedt.

Het is belangrijk om te blijven monitoren welke content presteert en welke niet, zodat u weet waar u de meeste waarde kunt toevoegen. Met de juiste content repurposing en update-strategieën kunt u uw Topical Authority op een effectieve manier versterken.


CTA-Marketing-Teksten


Data-analyse ter ondersteuning van uw Topical Authority

Data-analyse is een essentieel onderdeel van het versterken van uw Topical Authority. Door middel van keyword research en content gap-analyse kunt u ontdekken welke onderwerpen relevant zijn voor uw doelgroep en waar mogelijkheden liggen om uw autoriteit te vergroten.

Het analyseren van uw concurrenten en brancheleiders kan u inzicht geven in hun strategieën en waar u zich kunt verbeteren. Het meten van de prestaties van uw content en bijsturing waar nodig, zorgt voor een continue optimalisatie en groei van uw autoriteit.

Het gebruik van data-analyse als ondersteuning van uw Topical Authority strategie kan resulteren in een verhoogde zichtbaarheid, verkeer en conversie. Het is daarom belangrijk om gebruik te maken van moderne tools om uw data-analyse naar een hoger niveau te tillen.

Keyword research en content gap-analyse

5 stappen voor slagende keyword research en content gap-analyse

Een belangrijk onderdeel van een sterke Topical Authority-strategie is keyword research en content gap-analyse. Hiermee krijgt u inzicht in welke zoekwoorden en onderwerpen uw doelgroep zoekt en voor welke onderwerpen er weinig concurrentie is. Dit is wat u kunt doen:

 1. Definieer uw doelgroep en zoekopdrachten: Bepaal welke zoekwoorden uw doelgroep gebruikt en maak een lijst van zoekopdrachten die relevant zijn voor uw product.
 2. Zoek naar keywords: Maak gebruik van keyword research tools om te bepalen welke zoekwoorden het meest waardevol zijn. Kijk naar zoekvolume, concurrentie en relevantie.
 3. Analyseer uw concurrenten en brancheleiders: Bekijk welke zoekwoorden en onderwerpen uw concurrenten succesvol maken en gebruik deze informatie om uw eigen content te verbeteren.
 4. Maak een content gap-analyse: Identificeer hiaten in uw content die uw doelgroep nodig heeft, maar die nog niet goed worden bediend door uw concurrenten.
 5. Optimaliseer uw content: Maak gebruik van de bevindingen uit uw keyword research en content gap-analyse om uw content te optimaliseren, te verbeteren en te vernieuwen.

Analyseren van concurrenten en brancheleiders

5 stappen voor het analyseren van concurrenten en brancheleiders:

Om uw Topical Authority te versterken, moet u weten hoe u zich onderscheidt van uw concurrenten en hoe u zich kunt meten met de industrieleiders. Hier zijn vijf stappen om u te helpen met uw analyse:

 1. Identificeer uw belangrijkste concurrenten en industrieleiders: Gebruik online tools om te zien wie er bovenaan de ranglijsten staat.
 2. Vergelijk hun content: Analyseer hun blogs, social media en andere content bronnen. Welke onderwerpen worden het meest behandeld? Welke zoekwoorden gebruiken ze?
 3. Analyseer hun SEO: Gebruik SEO-tools om hun zoekwoorden, backlinks en technische SEO te analyseren.
 4. Houd hun social media-activiteiten bij: Analyseer hun volgers, berichten en interacties.
 5. Maak een rapport en een actieplan: Maak een samenvatting van uw bevindingen en maak een actieplan om uw verbeterpunten aan te pakken.

Het analyseren van uw concurrenten en industrieleiders is een belangrijke stap bij het versterken van uw Topical Authority. Door uw concurrenten te begrijpen en te analyseren, kan uw bedrijf zich onderscheiden en slagen in de branche.

Prestatiemeting en bijsturing

5 tips voor het meten van topprestaties en het bijsturen van uw Topical Authority-strategie

 1. Gebruik data-analyse-tools om trends en patronen te identificeren. Kijk naar het aantal bezoekers, de betrokkenheid van gebruikers en het aantal backlinks om te zien hoe uw strategie presteert.
 2. Blijf op de hoogte van concurrenten en industrietrends. Analyseer hoe andere bedrijven in uw sector presteren en pas uw strategie aan om concurrerend te blijven.
 3. Identificeer uw sterke punten en verbeterpunten. Focus op het optimaliseren van de beste presterende pagina’s en het verbeteren van de minder goed presterende door middel van A/B-tests en optimalisatietechnieken.
 4. Meet conversiedoelen om de effectiviteit van uw strategie te bepalen. Zorg ervoor dat u meet hoeveel bezoekers omzetten in klanten om de ROI van uw inspanningen te bepalen.
 5. Controleer regelmatig uw prestaties en stuur bij waar nodig. Voer maandelijkse of wekelijkse analyses uit en pas uw strategie aan om ervoor te zorgen dat u uw Topical Authority blijft versterken.

Optimalisatietechnieken voor Topical Authority

Als u uw website wilt onderscheiden van de concurrentie en uw plaats in de SERP’s wilt verbeteren, moet u uw Topical Authority verbeteren. Hiervoor moeten bepaalde optimalisatietechnieken worden toegepast, zoals on-page SEO-optimalisatie, conversie-optimalisatie en technische SEO.

Bij on-page SEO-optimalisatie moet uw site relevante zoekwoorden bevatten, interne links gebruiken, metadata en titels van pagina’s optimaliseren en een goede contentstructuur hebben.

Conversie-optimalisatie en gebruikerservaring zijn ook erg belangrijk, aangezien bezoekers langer zullen blijven op een website met goede gebruikerservaring, wat bijdraagt ​​aan uw algehele Topical Authority.

Technische SEO en website structuur omvatten het gebruik van backlinks, metadata, sitemap en mobielvriendelijkheid om uw site SEO-vriendelijk te maken. Het combineren van deze strategieën kan uw plaats in de SERP’s helpen versterken.

Het implementeren van een geïntegreerde Topical Authority-strategie en het voortdurend optimaliseren van de inhoud en technische aspecten van de website zullen leiden tot langdurig succes.

Neem contact op met ervaren SEO-experts om de Topical Authority van uw site te versterken.

 


CTA-Marketing-Teksten


On-page SEO-optimalisatie

Er zijn verschillende manieren om de on-page SEO van uw website te optimaliseren en daarmee uw Topical Authority te versterken.

Enkele veel voorkomende optimalisatietechnieken omvatten het gebruik van relevante zoekwoorden in de titels, de URL’s en de inhoud van uw webpagina’s, alsmede een consequente structuur en hiërarchie van de content en het gebruik van meta descriptions en HTML-tags.

Een andere belangrijke factor voor on-page SEO is de kwaliteit van de inhoud – het schrijven van hoogwaardige, relevante en informatieve content kan een groot verschil maken voor de ranking van uw website in zoekmachines.

Daarnaast kunnen multimedia elementen zoals afbeeldingen, video’s en infographics ook bijdragen aan de verhoging van de zichtbaarheid van uw website.

Door aandacht te besteden aan deze aspecten van on-page SEO-optimalisatie, kan uw website de Topical Authority van uw merk versterken en bijdragen aan de groei en succes van uw bedrijf.

Conversie-optimalisatie en gebruikerservaring

5 tips voor Conversie-optimalisatie en gebruikerservaring

Bij conversie-optimalisatie en gebruikerservaring gaat het erom dat uw websitebezoekers een naadloze en waardevolle ervaring hebben tijdens hun bezoek aan uw site. Het gaat er ook om dat u zich richt op het behalen van hogere conversiepercentages, wat uiteindelijk resulteert in meer verkoop en klanten.

Hier zijn vijf tips om optimale conversie-optimalisatie en gebruikerservaring te bereiken:

 1. Zorg voor een duidelijke en aantrekkelijke Call-to-Action op uw website, bijvoorbeeld ‘Nu kopen’.
 2. Optimaliseer uw website voor mobiele apparaten, aangezien steeds meer gebruikers hun mobiele apparaten gebruiken om uw website te bezoeken.
 3. Creëer gedetailleerde productbeschrijvingen, die uw klanten beter informeren over wat ze kunnen verwachten van het product.
 4. Onderzoek uw concurrenten en maak uw aanbod onderscheidend en aantrekkelijker dan de rest.
 5. Test en analyseer uw website en pas uw strategieën aan op basis van uw bevindingen.

Technische SEO en website structuur

In dit artikel wordt Technische SEO en website structuur uitgelegd als een belangrijk aspect van het versterken van Topical Authority. Het is van cruciaal belang dat de website goed gestructureerd is en voldoet aan de technische richtlijnen van zoekmachines.

Het gaat hierbij om het gebruik van een XML-sitemap, robots.txt-bestanden, canonical URL’s en paginasnelheid. Het is belangrijk om de interne linkstructuur efficiënt te organiseren om de juiste pagina’s te prioriteren en om te voorkomen dat zoekmachines verloren raken in de navigatie van een website.

Eventuele technische problemen moeten worden opgelost om de zoekmachines de mogelijkheid te geven de website correct te indexeren. Door zich te concentreren op Technische SEO en website structuur, kunnen bedrijven de basis leggen voor een succesvolle Topical Authority-strategie.

Het combineren van strategieën voor maximale impact

Het combineren van strategieën is cruciaal om de impact van uw Topical Authority te maximaliseren. Door gebruik te maken van contentmarketing, data-analyse en optimalisatietechnieken kunt u uw website positioneren als de autoriteit op uw gekozen onderwerp(en).

Contentmarketing maakt het mogelijk om waardevolle informatie te bieden aan uw doelgroep, terwijl data-analyse u de inzichten geeft die nodig zijn om gerichte acties te ondernemen.

Optimalisatietechnieken zijn essentieel om ervoor te zorgen dat uw site op technisch vlak aan de vereisten voldoet. Het combineren van deze strategieën leidt tot een meer holistische aanpak die synergie creëert en de prestaties van uw website verbetert.

Het belangrijkste is om uw strategieën in overeenstemming te brengen met uw doelstellingen en deze voortdurend te evalueren om ervoor te zorgen dat u aan de behoeften van uw doelgroep voldoet.

Tips voor het implementeren van een geïntegreerde Topical Authority-strategie

Om Topical Authority te verbeteren, moet een website zich richten op een bepaald onderwerp en zorgen voor een uitgebreide en gedetailleerde dekking.

Een goede geïntegreerde Topical Authority-strategie omvat op de juiste manier keyword research doen, subonderwerpen kiezen om contentdiepte op te bouwen en een breed scala aan gerelateerde onderwerpen behandelen om de onderwerpdekking te vergroten.

Het creëren van contentclusters met interne links is ook belangrijk om het verband tussen de artikelen duidelijk te maken en de zoekmachine te helpen bij het begrijpen van de onderwerpen van de site.

Het is cruciaal dat de content voldoet aan de zoekintentie en dat er regelmatig geüpdatet wordt. Door deze stappen te volgen kunnen websites hun Topical Authority aanzienlijk verbeteren en meer verkeer naar hun website genereren.

Conclusie: Topical Authority = Een Beter Internet

“Wanneer je bepaalde gebieden identificeert waarop je de autoriteit, de expert kunt zijn en content op een interessante manier kunt schrijven, is dat een fantastisch content-asset,” vertelde Marketing-Teksten CEO Aki Balogh aan McDougall Interactive in een podcast.

“Dit asset zal je hoog in de zoekrangschikking krijgen. Je krijgt er veel geweldig verkeer van. Je krijgt veel exposure. Dat is het mooie van Hummingbird en waar zoekmachines naartoe gaan. Het gaat weg van het manipuleren van het systeem, [of] waar de bedrijven met de grootste budgetten winnen.”


CTA-Marketing-Teksten


Voortdurende optimalisatie en groei

Voortdurende optimalisatie en groei zijn essentieel voor het versterken van uw Topical Authority. Met behulp van data-analyse kunt u zien welke inhoud en onderwerpen goed presteren bij uw doelgroep en zoekmachines.

Door gerichte acties te ondernemen op basis van deze inzichten, kunt u meer verkeer naar uw website trekken en hen langer vasthouden door middel van waardevolle informatie die aansluit bij hun interesses en behoeften.

Het is belangrijk om uw content regelmatig te updaten en te verbeteren, zodat u bijblijft met de laatste trends en ontwikkelingen in uw branche. Door A/B-testen uit te voeren, kunt u ontdekken wat wel en niet werkt voor uw publiek en uw contentstrategie verfijnen.

Voortdurende optimalisatie en groei zijn een continu proces en kunnen u helpen uw Topical Authority te versterken en hoger te scoren in zoekmachines.

De waarde van geavanceerde strategieën voor het versterken van uw Topical Authority

Uit onderzoek blijkt dat een sterkere Topical Authority leidt tot hogere organische zoekresultaten, meer online verkeer en betere koppelingen met andere websites.

Door het implementeren van geavanceerde strategieën zoals contentmarketing, data-analyse en optimalisatietechnieken, kan uw website echte autoriteit opbouwen in uw branche en sector.

Het begrijpen van de behoeften en vragen van de doelgroep is cruciaal bij het opzetten van een effectieve contentmarketingstrategie die de Topical Authority van de website versterkt.

Data-analyse helpt bij het identificeren van inhoud die goed presteert en overzichten van zoekwoordprestaties, zodat de website haar inhoud beter kan optimaliseren.

Optimalisatietechnieken zoals GTM (Google Tag Manager) of AMP (Accelerated Mobile Pages) verbeteren de gebruikerservaring en helpen bij het opzetten van geavanceerde tracking en analyses voor de website.

Met deze geavanceerde strategieën kunnen bedrijven hun Topical Authority versterken en hogere organische zoekresultaten, meer online verkeer en betere koppelingen met andere websites bereiken.

Neem contact op voor hulp bij het verbeteren van uw Topical Authority

Wanneer het gaat om het verbeteren van de Topical Authority van uw website, kunt u altijd contact opnemen met Marketing-Teksten om u te helpen bij de strategieën voor contentmarketing, data-analyse en optimalisatietechnieken.

Het leveren van waardevolle, relevante en consistente content is een cruciale factor bij het opbouwen van de autoriteit van uw website op een bepaald onderwerp of niche.

Het analyseren van data kan u helpen te begrijpen welke onderwerpen belangrijk zijn voor uw doelgroep en waar u zich op moet richten om hun aandacht te trekken.

Door het optimaliseren van de technische aspecten van uw website, kunt u ervoor zorgen dat uw website gemakkelijk toegankelijk is voor zoekmachines en bezoekers. Het succesvol verbeteren van uw Topical Authority kan het verschil maken tussen succes en mislukking op uw specifieke markt.

Neem dus vandaag nog contact op met ons op en begin met het versterken van uw Topical Authority.

Veelgestelde vragen

Wat is Topical Authority?

Topical Authority is een zoekmachine optimalisatie techniek die een website in staat stelt om een autoriteit te worden voor een bepaald onderwerp.

Een website kan Topical Authority bereiken als ze onderwerpen volledig behandelen, zonder zich alleen te richten op trefwoorden.

Hoe groter de dekking van je niche, op voorwaarde dat alle content van hoge kwaliteit is, hoe groter de kans dat Google je site als betrouwbaar beschouwt.

Tellen backlinks nog steeds mee voor website autoriteit?

Backlinks zijn belangrijk voor de autoriteit van een website, maar ze zijn niet allesbepalend.

Bij Topical Authority ligt de focus niet op backlinks. Je zult van nature backlinks verwerven naarmate je autoriteit groeit en je meer bekendheid krijgt in de SERP's.

Topical Authority helpt je dus om in de loop van de tijd kwalitatieve backlinks te verdienen.

Wat zijn Google Knowledge Panels?

Google Knowledge Panels zijn informatievakken die verschijnen wanneer je zoekt naar een bepaalde entiteit.

Deze panelen bevinden zich in de Google Knowledge Graph en zijn bedoeld om lezers een beknopt overzicht te geven van informatie over het onderwerp waarin ze geïnteresseerd zijn.

Google Knowledge Panels worden door Google van gezaghebbende sites gehaald, omdat ze vertrouwen hebben in de juistheid, betrouwbaarheid en relevantie van de informatie op die sites.

Is Topical Authority hetzelfde als domeinautoriteit?

Domeinautoriteit is de autoriteit die je site als geheel heeft, terwijl Topical Authority de expertise van een niche is die wordt gepresenteerd door unieke en kwalitatieve content.

Domeinautoriteit wordt aangetoond door sterke backlinks en technische SEO. Topical Authority wordt aangetoond door een volledige behandeling van een onderwerp via hoogwaardige content en berichten.

Wat betekenen Topical Authority en topische dekking in een semantisch web?

Het creëren van een uitgebreid, georganiseerd, onderwerp georiënteerd content-netwerk kan Topical Authority en dekking in een semantisch web bereiken.

Een succesvol stuk content voor één onderwerp vergroot de kans op succes voor andere gerelateerde onderwerpen.

Topical dekking bevordert groei, omdat kwalitatieve stukken het vertrouwen van Google ondersteunen en opbouwen dat de informatie die je deelt betrouwbaar en relevant is.

Om een autoriteit te worden voor semantische zoekmachines, moet je in staat zijn om verschillende kenmerken binnen verschillende contexten te behandelen.